WYSE S10 and USB Memory Sticks

  • This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1406
    hatrick
    Member
    • Total Post: 28
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi Guys,

    I am having problems with getting USB keys seen in CPS 4.5 and an S10. The firmware of the device is 6.2.0_08 and it sees the USB Stick and the size and even assigns D: as the letter, how ever I cannot see the drive in the ICA Session.

    Below is my WNOS.ini, is there anything wrong or do you have any suggestions?

    autoload=1
    Privilege=None Lockdown=yes
    language=Uk
    Resolution=1280×1024
    DeskColor=”0 0 0″
    DesktopColorDepth=32
    Desktop=fuji.bmp Layout=Center
    Screensaver=”0″
    Timeserver=ffukdc01.fujifilmuk.local Timeformat=”24-hour format” Dateformat=dd/mm/yyyy
    SignOn=No
    DefaultUser=FFUK_USER
    AUTOLOAD=1
    MaxVNCD=1
    VncPassword=”OACLPKDKONGIJNFJIPFJILEBJGFH” Encrypt=yes
    SessionConfig=ALL UnmapPrinters=no UnmapSerials=no Smartcards=yes MapDisks=yes
    IcaBrowsing=HTTP
    SessionConfig=ICA MapDisksUnderZ=yes
    CONNECT=ICA
    BrowserIP=172.16.15.141
    Application=”desktop”
    Description=”FujiFilm User Login”
    Icon=default
    Reconnect=no
    Encryption=128
    Colors=true
    Fullscreen=yes
    Resolution=1280×1024
    HTTPBrowsing=1
    Mapdisks=yes
    MapdisksUnderZ=yes
    LocalCopy=no

    Thanks in advance.

    #13697
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10692
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Hi,

    with your config you should see the stick as a subfolder under drive Z:
    If this is not happening check if
    – the stick is really formatted with FAT or FAT32
    – Citrix is configured to map drive Z:
    – it is not already mapped with eg. a network share.

    CG

    #13699
    hatrick
    Member
    • Total Post: 28
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi,

    The stick is FAT32 and Z: is not mapped to anything else. I do have drive restrictions in place via a GPO but this only restricts local drives A, C, D and E (and that is of the server) – When I access via Program Neighbourhood on my laptop I can see the local drives of my machine (Citrix Policy to allow this) so don’t think it is being restricted.

    Is there anywhere else I could have a look?

    #13701
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10692
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Have you tried some other sticks?

    CG

    #13702
    hatrick
    Member
    • Total Post: 28
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi,

    I have tried a number of sticks but same problems…..

    Hatrick

    #13707
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10692
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    And same the same stick map fine from a PC to drive Z:?

    #13709
    hatrick
    Member
    • Total Post: 28
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi,

    Yes the same stick is accessed successfully from my Laptop via Published Desktop & PN – though the drive is mapped as E$.

    #13712
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10692
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    I have just successfully tested with this wnos.ini.
    You had some space characters or hidden characters at the end of each line.

    ;*************************************************************
    ;* *
    ;* This wnos.ini file was generated with the *
    ;* Configuration File Generator 4.6.07 *
    ;* Copyright by Thomas Moellerbernd *
    ;* *
    ;* https://technicalhelp.de *
    ;* *
    ;*************************************************************

    ;*************************************************************
    ;* General 1 *
    ;*************************************************************

    autoload=1
    Privilege=None Lockdown=yes

    ;*************************************************************
    ;* Input Devices *
    ;*************************************************************

    Language=Uk

    ;*************************************************************
    ;* Display *
    ;*************************************************************

    Resolution=1280×1024
    DeskColor=”0 0 0″
    Desktop=fuji.bmp Layout=Center
    Screensaver=”0″

    ;*************************************************************
    ;* Time *
    ;*************************************************************

    Timeserver=ffukdc01.fujifilmuk.local Timeformat=”24-hour format” Dateformat=dd/mm/yyyy

    ;*************************************************************
    ;* Network *
    ;*************************************************************

    SignOn=No
    DefaultUser=FFUK_USER
    MaxVNCD=1
    VncPassword=”OACLPKDKONGIJNFJIPFJILEBJGFH” Encrypt=yes

    ;*************************************************************
    ;* General Session *
    ;*************************************************************

    SessionConfig=ALL Smartcards=yes MapDisks=yes

    ;*************************************************************
    ;* ICA *
    ;*************************************************************

    IcaBrowsing=HTTP
    SessionConfig=ICA MapDisksUnderZ=yes

    ;


    ;- ICA Session 1 –
    ;- Each line but the last must end with a ” –
    ;



    CONNECT=ICA
    BrowserIP=172.16.15.141
    Application=”desktop”
    Description=”FujiFilm User Login”
    Icon=default
    Reconnect=no
    Encryption=128
    Colors=true
    Fullscreen=yes
    Resolution=1280×1024
    HTTPBrowsing=yes
    Mapdisks=yes
    MapdisksUnderZ=yes
    LocalCopy=no

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.