USB redirection not working

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #8507
    nrickard
    Member
    • Total Post: 1
    • Newbie

    We have a Xenith client that connects fine to the XenApp 7.6 desktop but we cannot get USB drives to redirect.

    We have made sure the drives are FAT32, the thin client sees them and USB redirection is working from a laptop.

    Our xen.ini file contents are:


    ;*************************************************************
    ;* *
    ;* This xen.ini file was generated with the *
    ;* Configuration File Generator 7.3.03 *
    ;* Copyright by Thomas Moellerbernd *
    ;* *
    ;* https://technicalhelp.de *
    ;* *
    ;*************************************************************


    ;*************************************************************
    ;* General 1 *
    ;*************************************************************

    autoload=0
    Privilege=None
    AdminMode=yes

    ;*************************************************************
    ;* Network *
    ;*************************************************************

    SignOn=no

    ;*************************************************************
    ;* General Session *
    ;*************************************************************

    SessionConfig=All MapDisks=Yes UnMapUSB=Yes

    ;*************************************************************
    ;* ICA *
    ;*************************************************************

    SessionConfig=ICA
    MapDisksUnderZ=Yes
    USBRedirection=HDX

    What are we missing?

    Thanks

    #25417
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 10692
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    Do you see a message in the Xenith Eventlog about “Mass Storage device found” and “mounted to D:” or similar?

    CG

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.