Unable to pull image from R90L

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #2831
    b2
    Member
    • Total Post: 4
    • Newbie

    A little background. I’ve worked with V90’s and V90L’s for three years. I can create and push images without any issues. We’re on WDM 4.7.0.

    We got our first R90L’s this week, and I’m trying to pull an image from it. During the reboot process, it connects with the WDM server and it looks like it’s about to start uploading the image, but the process hangs. It then reboots back into Windows. I checked the images folder in WDM and it shows that image as being inactive. I then looked in the inetpub folder and it created the R90L folder, but there’s no image file in there. I’m also not able to delete those failed images from WDM.

    Does anyone have any ideas on why this model isn’t working? Do I have to upgrade to 4.7.1?

    #15975
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    WDM 4.7.0 does not supprt R-class units. So you have to upgrade to latest WDM version 4.7.2 to get that support.

    CG

    #15988
    b2
    Member
    • Total Post: 4
    • Newbie

    Thanks for that. I also figured out that I had to copy the new tools folder to the ftprootrapport folder.

    #16410
    gspbob
    Member
    • Total Post: 1
    • Newbie

    I am having the same issue with the R90L Terminals we have upgraded to 4.7.2 however – not sure on the tools folder – where is the folder located that needs to be placed in the FTP / Rapport directory?

    Thank you,

    #16412
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    You can find it within the setup files in swrepTools

    CG

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.