Slow motion sound on TS 2008

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #5612
    thehiers
    Member
    • Total Post: 8
    • Newbie

    We currently attatch our v10l’s to Windows 2003 Terminal Severs. Flash video and sound is decent. We have just begun to experiement with TS 2008 and while the video looks decent, the audio is very slow. Anyone else have experience with this?

    #17484
    jvocaire
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    We saw similar issues when connecting to Windows 7. WTOS 6.5 seems to have fixed the problem. I would assume it is the same issue if you are using 2008 R2 as they are very similar.

    #17486
    thehiers
    Member
    • Total Post: 8
    • Newbie

    How were you able to get 6.5? I asked my rep and he said 6.4 was the latest that had been released. I’d love to be able to give it a try.

    #17488
    jvocaire
    Member
    • Total Post: 5
    • Newbie

    According to the post on this site, 6.5 has been out since Jan 8th. We just started working with a sales rep and told him the truth, if 6.5 works for us (and it doesn’t yet because of the DHCP issue), then we will pay the <$10 per terminal for the maintenance plan to get them all upgraded to 6.5. So he let us have a copy.

    I would either ask your rep again, or just add maintenance to one unit for testing.

    #17509
    ConfGen
    Keymaster
    • Total Post: 11485
    • Jedi Master
    • ★★★★★★★

    If you want to play flash videos flawlessly then only upgrading to 6.5 will not be enough.
    You would have to buy the new TCX 4 Suite from Wyse which includes TCX Flash Redirection.

    CG

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.