Belgian E-ID card reader with Thin OS 9.4 and WMS 3.3.1 29

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #108217
    nicky
    Participant
    • Total Post: 27
    • Regular Joe
    • ★★

    Hi,

    I am upgrading all Wyse 3040 from 8.6_810 to 9.4.1141 and the smart card reader does not work anymore.

    Here is what I have enable on a test device:

    Peripheral Management/USB Redirection Setings/vUSB Force redirect 1/0x076B3021.

    Session settings/Global session settings/Local ressources and USB redirection/

    map Smart Card

    map sound

    map clipboard

    Enable USB redirection

    I don’t know what to change to make it work.

    The usb smart card reader is Smart Card Digipass by Vasco. Is is working fine on 8.6.

    Thanks a lot.

    PS: We are using Citrix and users open Windows sessions on Windows 2016 server.

    Here is a picture of the reader

    Vasco smart card reader

    #108218
    nicky
    Participant
    • Total Post: 27
    • Regular Joe
    • ★★

    Smart Card reader by Vasco

    #108221
    nicky
    Participant
    • Total Post: 27
    • Regular Joe
    • ★★

    Here is what I have in WMS in system info on the selected device.

    #108222
    nicky
    Participant
    • Total Post: 27
    • Regular Joe
    • ★★

    The device is well recognize on both versions of Thin OS.

    I really don’t know where is the problem.

    #108225
    schurmb
    Participant
    • Total Post: 43
    • Frequent Flyer
    • ★★★

    try using ‘vUSB Force Local’ under redirection settings.

    Start with 0x then the last 4 characters of the vid and then the last 4 characters of the pid

    #108228
    nicky
    Participant
    • Total Post: 27
    • Regular Joe
    • ★★

    Hello schurmb,

    I tried that already but users cannot user the card reader once they are connected in their Windows sessions.

    Thank you

    Nicky

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.