TCX Server Suite crashes Chrome

…crashes every time with Problem Event Name BEX in Application Chrome.exe. Here’s a screenshot: http://www.tomshw.it/forum/attachments/windows/131458d1414167524-errore-bex-chrome-bex-error.jpg It’s in Italian but it’s the exact same issue I am experiencing. I’ve tried disabling…

Wyse C50LE SSL Error CRL Checking

…Screensaver=60 DisplaySettings=MON1 rotate-normal 1280×1024@60 ;************************************************************* ;* Time * ;************************************************************* Timeserver=192.168.xxx Timeformat=”12-hour format” TimeZone=”US/Pacific” ManualOverride=1 ;************************************************************* ;* Network * ;************************************************************* EthernetSpeed=Auto Autologin=Yes Countdown=60 ChangeAdminPassword=xxxx DefaultUser=guest DisableVNC=no VNCAuthTypes=vnc VncPrompt=0 VncPasswd=xxxx ;************************************************************* ;*…

USB Device failes to pass through

…SaveLastDomainUser=Yes DisableDomain=yes DomainList=”xxxxxxxxxxxxx” MaxVNCD=1 VNCD_8bits=yes VNCD_Zlib=yes VncPassword=”xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx” Encrypt=yes VncPrompt=No Accept=10 ;************************************************************* ;* General Session * ;************************************************************* SessionConfig=ALL Smartcards=yes DisableSound=No ;************************************************************* ;* ICA * ;************************************************************* PnliteServer=http://xxxxxxxxxxxxx/Citrix/Store/PNAgent/config.xml SessionConfig=ICA SessionReliability=yes ProgressiveDisplay=yes USBRedirection=HDX EnableRAVE=yes…

Can’t get WebCam working on T10D thin clients

…; If you are using a version of WTOS code < 7.1_133 please use: ; RapportDisable= instead of WDMService= WDMService=Yes DHCPinform=yes DNSLookup=yes TCPTimeout=60 LowBand=no Terminalname=$TN SignOn=No MaxVNCD=1 VncPassword=”MJADMFABMIFMMLEP” Encrypt=yes VncPrompt=No…

USB redirection not working

We have a Xenith client that connects fine to the XenApp 7.6 desktop but we cannot get USB drives to redirect. We have made sure the drives are FAT32, the…

USB – NTFS

…USB drives available to all ? (BTW, I’m victim of the “invalid session” to post on this forum. Took me some time to find that using www.technicalhelp.de is a workaround)…

T50 won’t connect after Firmware Update

…must end with a ‘ ‘ – ; CONNECT=ICA BrowserIP=server01:80,Server02:80,Server03:80,Server04:80 Application=”Desktop” Description=”Desktop Xen” AutoConnect=yes Reconnect=yes Fullscreen=yes ;Username=$UN ;Password=$PW Domainname=test LocalCopy=no ScreenSaver=0 HttpBrowsing=1 ICADrives=z=floppy,rw y=disk,rw X=cdrom,rw LockTerminal=no Thanks in advance! 😀…

Wyse T10 smartcards

Hi, I am having trouble enabling smartcards for use with banking websites. the readers do not seem to show up within the Windows session. Below is the current xen.ini I…

Password change XenDesktop 7.1 and Storefront

…password, it ends up with the following message: “ICA [Password Server]: name resolution failed”. I have read the document WTOS – Password change in a Citrix environment v1.1 and many…

C10LE / TCX /VMware / USB with Headset

…is not installed from the View agent and TCX is set to use TCX instead of VMwares redirect. The bios version is: 8.0_037 TCX version is the latest as is…